Lattian vaihtaminen on helppoa, kun antaa sen ammattilaisen hoidettavaksi

 

Parkettiliike Säkkisen asentajilla on aina mukana kaikki lattian vaihtamiseen tarvittavat välineet, joten asennuksessa säästetään valtavasti aikaa ja vaivaa.

Oletko unelmoinut, miltä tuntuisi tepastella varpaisillaan ihanalla, upouudella lattialla? Sen lisäksi, että uusi lattia kohentaa koko kodin ilmettä, tuntuvat ensiaskeleet uudella lattialla aivan kuin uudelta alulta.

 

Moni haaveilee uudesta lattiasta, mutta urakka tuntuu liian vaivalloiselta.

 

”Asiakkaat usein miettivät, että ’voi hirviä, kuinka se lattian vaihtaminen on kauhia homma’, mutta me aina rauhoitellaan, että ei se niin iso homma ole. Lattian vaihtaminen on helppoa, kun antaa sen ammattilaisen hoidettavaksi”, Parkettiliike Säkkisen lattioiden asennuspuolesta vastaava Kyösti Niemelä sanoo.

 

Parkettiliike Säkkisen lattian asiantuntijoilta saa apua unelmiensa lattian valintaan. Säkkisen valikoimasta löytyy jokaisen jalan alle sopivin vaihtoehto, olipa kyseessä puu-, laminaatti-, vinyyli- tai tekstiililattia. Säkkiseltä löytyy myös ammattitaitoinen lattioiden asennuspalvelu.

 

”Nykyään ihmiset ovat tarkempia kuin 80- ja 90-luvuilla – ennen lattiat asennettiin itse, mutta nyt halutaan päästä helpommalla ja pyydetään ammattilaiset vaihtamaan. Se säästää valtavasti aikaa ja vaivaa”, Niemelä sanoo.

 

Ammattimiehen avulla virheiden määrä minimoituu

Kun päätös lattioiden vaihtamisesta on tehty ja omaan arkeen sopiva lattia on löytynyt, täytyy vielä ennen asentamista hoitaa tarvittavat järjestelyt: tilasta täytyy viedä tavarat toisiin huoneisiin, irrottaa listat ja purkaa vanha lattia uuden tieltä.

 

On tavallista, että asukkaat tekevät osan järjestelyistä itse. Jos intoa ja puhtia riittää, voi lattian esimerkiksi purkaa itse ennen uuden lattian asentamista, jolloin urakka tulee edullisemmaksi. Säkkiseltä saa kuitenkin apua kaikkiin lattiaremontin vaiheisiin aina tavaroiden siirtämisestä asti.

 

Säkkisen asentajat tuovat mukanaan kaikki asennukseen tarvittavat välineet. Näin säästyy aikaa ja urakan kulutaso pysyy edullisena: jos lattiapohjaa täytyy esimerkiksi hioa ja tasoittaa, asentajalla on mukana timanttikone ja tasoitteet, joilla homma etenee vaivattomasti ja nopeasti.

 

Parkettiliike Säkkisellä on vuosien kokemus asennustyöstä, joten lattian vaihtaminen käy nopeasti ja ammattitaitoisesti. Myös virheiden määrä minimoituu.

 

”Kun lattiamateriaalit tulevat meiltä ja me vastaamme asennuksesta, ei asiakkaan tarvitse pallotella vastuukysymysten kanssa. Jos lattiassa ilmenisi esimerkiksi jossain vaiheessa jotain ongelmia, niin me kyllä menemme katsomaan, tutkimme ja hoidamme homman kuntoon”, Niemelä sanoo.

 

Säkkisellä ratkaistaan kaikki lattiaongelmat

Uuden lattian vaihtamiseen saa varata aikaa joitakin päiviä. Jos esimerkiksi lattia vaihdetaan 40 neliön alueelta, voi uudella lattialla tepastella noin 2–4 päivän päästä asennuksen aloituksesta. Yleensä kotona on mahdollista yöpyä myös lattiatöiden aikana.

 

Kun listat on laitettu paikoilleen ja asentaja on siivonnut asennuksesta johtuvat sotkut, jää asukkaiden tehtäväksi vain fiilistellä ensimmäisiä askeleita uudenlaisessa kodissa.

 

Uusien lattioiden asennusten lisäksi Säkkisen lattiamiehet kunnostavat myös vanhoja puulattioita. Jos ei ole varma, kannattaisiko lattia kunnostaa vai vaihtaa kokonaan uuteen, kannattaa pirauttaa Säkkiselle.

 

”Monesti asiakkaat soittavat, että tuletteko käymään paikan päällä katsomassa, voiko lattian kunnostaa vai pitäisikö se vaihtaa. Ja mehän tulemme. Sellaista lattiaongelmaa ei ole, mitä me ei osattaisi ratkaista”, Niemelä sanoo.

 

Mietitkö lattian vaihtamista? Ota yhteyttä Parkettiliike Säkkisen lattia-asiantuntijoihin. Ota Yhteyttä

Mietitkö lattian kunnostamista? Lue lisää >>

 

Kyösti Niemelä, työskennellyt Parkettiliike Säkkisellä 36 vuoden ajan.

Yksi tärkeimmistä tehtävistäni on pitää huolta asentajista, jotta he pysyvät hyvällä fiiliksellä. Minun mielestäni on aina mukava tulla töihin. Koko meidän myynti- ja asennusporukalla on mahdottoman hyvä motivaatio ja homma toimii. Kyllä Säkkisellä on hyvä olla lattiahommissa.”