Unelmien kodin lattioiden suunnittelussa kannattaa pyytää apua ammattilaisilta

Lattia on iso osa uuden kodin ulkonäköä ja tunnelmaa. Oikeanlaiset materiaalivalinnat ovat tärkeä osa unelmien kodin suunnittelua.

 

 

Jaakko Illikainen, myyjänä Parkettiliike Säkkisellä 9 vuotta

 

Minä olen ollut ikäni Säkkisellä töissä: ensimmäisen palkkani olen saanut talosta jo 12-vuotiaana ja siitä lähtien olen tehnyt joka vuosi hommia. Ensin olin työmailla töissä, ja täysipäiväisenä myyjänä aloitin vuonna 2012. Meillä on keskusteleva, rehellinen ja ammattitaitoinen työporukka. Parkettiliike Säkkinen on kokemukseltaan ja valikoimaltaan yksi alan pätevimmistä toimijoista – on hieno tunne olla töissä tämän alan yhdessä parhaimmista liikkeistä. Meillä on asiantuntevat ja erittäin pätevät myyjät: kaikkia kiinnostaa lattiat aidosti ja meillä kaikilla on kunnianhimo kehittyä koko ajan paremmaksi.”

 

Kevät on monelle oman kodin rakentajalle merkittävää aikaa. Kun lumet sulavat ja kevät etenee, myös tonteilla ympäri pohjoisen on alkanut raivaus ja pian pihoille nousee toinen toistaan komeampia taloja.

 

Oman kodin suunnittelussa myös oikeanlaiset lattiavalinnat ovat tärkeä osa kokonaisuutta. Kun asiakas suunnittelee unelmiensa kodin, Parkettiliike Säkkisen lattiamyyjät auttavat saamaan unelmat käytäntöön.

 

Säkkisellä saa vastailla mitä yksityiskohtaisempiin kysymyksiin: Ketä perheeseen kuuluu? Minkälaiseen käyttöön mikäkin huone tulee? Mistä kohtaa valo tulee sisään? Minkälainen lämmitysratkaisu kotiin on tulossa?

 

”Kun asiakkaalla on visio unelmien lattiasta, meidän tehtävämme on etsiä siihen konkreettinen ratkaisu. Jos on ajoissa liikenteessä, me voimme auttaa myös lattioiden teknisessä puolessa”, Parkettiliike Säkkisen myyjä Jaakko Illikainen kiteyttää.

 

Lattiasuunnitelmat kannattaa tehdä hyvissä ajoin

 

Illikainen suosittelee ottamaan yhteyttä Parkettiliike Säkkiseen jo siinä vaiheessa, kun tonttia raivaillaan rakennuskuntoon ja talon pohjakin on hahmottunut.

 

”Jo rakennusvaiheen alussa on hyvä ottaa tietoisku erilaisiin lattiavaihtoehtoihin. Väriä ei vielä tarvitse päättää, mutta on hyvä miettiä, mitä lattialta hakee ja mitä omaan kotiin voi laittaa. Lattiamateriaali voi vaikuttaa esimerkiksi lattiavaluun”, Illikainen kertoo.

 

Kuvateksti: Parkettiliike Säkkisen valtavasta valikoimasta löytyy jokaisen kodin ensiaskeleisiin paras mahdollinen alusta.

 

Kaikkein tärkeintä on tulla piipahtamaan myymälässä. Kaikki Parkettiliike Säkkisen lattioiden asiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että lattiaa ei voi ostaa ilman näppituntumaa.

 

”Me voimme sanoa, että ei ole olemassa yhtä oikeaa tuotetta. Kaikilla tuotteilla pitäisi olla mahdollisuus ja jokaisen lattiavaihtoehdon ominaisuuksiin on hyvä tutustua. Tavoitteenamme on, että asiakkaan on helppo ottaa käyttöönsä hänen ulkonäkötoiveensa täyttämä, mahdollisimman käytännöllinen ja hyvä lattia”, Illikainen sanoo.

 

Säkkiseltä saa apua myös lattioiden viimeistelyyn.

 

”Meiltä saa kaiken aivan alusta viimeiseen listaan asti. Kun sopiva lattia on löytynyt, katsomme yhdessä lattiaan sopivat listat. Näin saamme asiakkaalle taatusti mieluisan kokonaisuuden”, Illikainen sanoo.

 

Hämmästyttävä ammattitaito ja jäätävä valikoima

 

Yksi Parkettiliike Säkkisen tyytyväisistä asiakkaista on Antti Klasila, joka rakentaa perheineen uutta omakotitaloa Kempeleen Linnakankaalle.

 

Perheeseen kuuluu viisi lasta, joten lattiavaihtoehtoja miettiessä on ollut tärkeää valita lattiat, jotka kestävät kovaakin kulutusta. Tarkoituksena on laittaa kovapuulattia olohuoneeseen, keittiöön ja alakerran makuuhuoneeseen. Yläkertaan taas on suunniteltu tekstiililattiaa.

 

”Aina kun olen käynyt Parkettiliike Säkkisellä, olen ihmetellyt sitä ammattitaitoa, mikä siellä on. Aivan sama, minkä lattian ottaa hyllystä – olipa se vinyyli, parketti, laminaatti tai mikä tahansa muu – sieltä tulee aivan rautaista tietoa”, Klasila kuvailee.

 

”Valikoima on aivan jäätävä, joten ihmettelen, miten sen kaiken voi tietää. Myyjät tietävät, milloin lattiaa on alettu valmistaa ja miksi, minkä verran se kestää kosteutta ja kolhuja. Mitä vaan voi kysyä, niin vastaus on valmiina.”

 

Ammattitaitoisen palvelun lisäksi Klasila nostaa Säkkisen hyväksi puoleksi sen, että lattiavaihtoehtoja miettiessä saa mukaansa mallikappaleita, jotta päätöstä voi pohtia rauhassa kotona.

 

Klasila osti lattiat Säkkiseltä myös edellistä taloa rakentaessa.

 

”Ensimmäisen talon rakentamisen aikaan olen kiertänyt muitakin liikkeitä ja ostaminen on ollut ylivoimaisesti helpointa Säkkisellä. Ehdottomasti suosittelen Parkettiliike Säkkistä kaikille: siellä on hienoja miehiä talo täynnä”, Klasila sanoo.

 

Suunnitteletko tai rakennatko unelmiesi kotia? Käy tutustumassa Parkettiliike Säkkisen monipuoliseen tarjontaan myymälässä.

 

Miten valita paras lattia omaan kotiin?

Miltä tämän hetken lattiatrendit näyttävät?