Parkettiliike Säkkinen auttaa sinua löytämään unelmiesi lattian

Parkettiliike Säkkinen tunnetaan laadukkaasta työnjäljestään ja asiantuntevasta asiakaspalvelustaan.

Kuvassa: Jaakko, Matti, Tommi, Heikki, KyöstiKuvateksti: Kynsilehdossa sijaitsevan Parkettiliike Säkkisen myyjät ovat lattioiden asiantuntijoita. Kaikilla on kokemusta myös lattioiden asennuksesta ja kunnostuksesta. 

Kun astuu sisään Parkettiliike Säkkiselle, myymälästä kantautuu iloista puheensorinaa ja leikinlaskua. Erilaisten lattiamateriaalien ympäröimässä myymälässä on kotoisa ja lämmin tunnelma. 

Parkettiliike Säkkinen saa usein palautetta ystävällisestä, luotettavasta ja asiantuntevastaasiakaspalvelustaan. 

Mikä sitten on pitkään alalla toimineen lattiakaupan asiakaspalvelun tärkein perusta? 

Parkettiliike Säkkisen toimitusjohtaja Heikki Säkkinen miettii hetken ja nostaa sitten esiin rehellisyyden. Hän uskoo, että kaikkein tärkeintä on suoraselkäisyys: asiat viedään loppuun asti hyvässä hengessä juuri niin kuin on sovittu. 

”Meille on tärkeää, että tehdään aina se, mitä luvataan ja ollaan sanojemme mittaisia. Sovitut aikataulut pidetään ja asiat hoidetaan läpinäkyvästi. Me haluamme aidosti auttaa – tärkeintä on, että asiakas saa hänelle sopivimman lattiaratkaisun sopivaan hintaan.” 

Kaikki lattiat tarvikkeena tai asennettuna 

Kun Parkettiliike Säkkinen perustettiin lähes 50 vuotta sitten, oli lattioidenkin maailma erilainen. 1970-luvulla lattiamateriaalina oli pääsääntöisesti puu eikä lattioita asennettu itse. Säkkisen parkettiliike tunnettiin alusta alkaen laadukkaasta työnjäljestään ja parkettivalikoimastaan. 

Parkettiliikkeen nimestä johtuen ihmiset saattavat edelleen kysyä: ”Saako teiltä muutakin kuin parkettia?” 

”Meille kaikki lattiat ovat yhtä tärkeitä. Meiltä saa kaikenlaiset kuivatilojen lattiat, kaikilta merkeiltä. Lattioita myydään tarvikkeena, mutta kaikkiin lattioihin saa meiltä myös asennuksen”,Säkkinen kiteyttää. 

Kuvateksti: Säkkisellä on koko maan mittakaavassa poikkeuksellisen suuri varasto. Lattioiden mallikappaleita on usein hyvä käyttää ennen ostopäätöstä kotona, sillä kodin valaistus ja värit vaikuttavat lattian valintaan. 

Parkettiliike Säkkinen tuntee lattiatrendit 

Moni asiakas astelee myymälään ja näyttää puhelimestaan kuvaa ihastuttavasta lattiasta, jonka onbongannut esimerkiksi sosiaalisesta mediasta. Lattioiden asiantuntijat osaavat sanoa jo kuvaa katsomalla, minkälaisesta lattiasta on kyse ja minkälaisia vaihtoehtoja sille löytyy eri hintaryhmistä. 

”Me seuraamme vahvasti alan kehitystä ja trendejä ja tuomme myyntiin kaikki sellaiset lattiat,joiden uskomme kiinnostavan asiakkaitamme. Olemme myös valmistajille tuttu yhteistyökumppani, joten jos jotain uutta tulee, meillä on siitä varmasti ajankohtainen tieto.” 

Moni asiakas miettiikin, miten valtavan suuresta valikoimasta osaa valita itselleen sopivimmanlattian. Heikki Säkkinen lupaa, että jokaiselle löytyy taatusti paras vaihtoehto. 

”Meille tullessa ei välttämättä tarvitse tietää lattioista mitään. Aloitamme kysymällä, mihin tarkoitukseen lattia tulee, minkä näköisestä lattiasta tykkää ja mikä on budjetti. Aika nopeasti päästään jyvälle, minkälaisia materiaaleja hyllystä valitaan tunnusteltavaksi.” 

Kuvateksti: Tommi Haikaran mukaan vinyylilattiat ovat nousseet suosioon viime vuosien aikana. Tällä hetkellä nousussa olevia tuoteryhmiä ovat myös modernit tekstiililattiat sekä viime vuonna lanseeratutkovetetut puulattiat, joka on täysin uusi tuoteryhmä. 

Kokemus on tuonut hiljaista tietoa 

Parkettiliike Säkkinen asentaa vuosittain satoja lattioita sekä uudis- että remonttikohteisiin, joten tietotaitoa on kertynyt vuosien varrella rutkasti. Myös eri lattiamateriaalien negatiiviset puolet ja reklamaatiot ovat tiedossa. 

Säkkinen tekee lattioiden lisäksi myös puulattioiden ja portaiden kunnostusta sekä lattioiden hoitokäsittelyitä.  

”Olen tosi tyytyväinen ja ylpeä siitä, että meillä on töissä vastuuntuntoisia, luotettavia ja ammattitaitoisia työntekijöitä. Se on parasta markkinointia, kun myyjät ja asentajat hoitavathommansa hyvin. Usein käykin niin, että asiakkaidemme naapuritkin tulevat asioimaan meillä”,Heikki Säkkinen sanoo. 

Oletko miettinyt lattiaremonttia tai puulattian kunnostusta? Kaipaavatko portaasi uutta ilmettä? Parkettiliike Säkkisen lattioiden asiantuntijat auttavat kaikissa remontin vaiheissa.

Ota yhteyttä.

Lue lisää puulattioiden kunnostamisesta

Lue lisää lattioiden vaihtamisesta

Miten valita sopivin lattia omaan kotiin?