Toimitilat

Missä kunnossa toimitilasi lattiat ovat? Haluasitko uudistaa tai kunnostaa tilasi lattiat? Tekstiiliä, puuta vai vinyyliä?

Toteutamme sujuvasti toimistojen, myymälöiden ja vastaanottojen lattioiden remontit. Meiltä ammattitaitoiset myyjät auttavat löytämään tarpeisiinne parhaat lattiavaihtoehdot. Toimitilojen lattiaremontit voidaan toteuttaa täydellisenä palveluna tai materiaalitoimituksena.

Tekstiililaatta

Tyypillisesti 50x50cm tekstiililaatat ovat helppo asentaa koteihin, toimistoihin sekä moneen muuhun tilaan, jossa tavoitteena saada hiljainen, miellyttävä ja käytännöllinen lattia. Tarvittaessa jopa yksittäisen laatan pystyy helposti vaihtamaan suuremman haaverin tai väliseinä muutoksien vuoksi.

Puulattiat

Puulattiat huokuvat tyylikkyyttä ja arvokkuutta. Luonnon materiaalina puu kestää aikaa ja käyttöä loistavasti. Hyvin usein puulattiat pystytään vielä myöhemminkin kunnostamaan ja näin käyttövuosia tulee runsaasti lisää.

Vinyylilattiat

Kaikkia vinyylilattiatoita yhdistää erittäin hyvä kulutuksen kestävyys. Vinyyliä käytetään loistavien ominaisuuksien vuoksi kotitalouksista julkisiin kohteisiin. Yleensä vinyylilattioista puhuttaessa nousee esille hiljaisuus ja pehmeys. Nämä ominaisuudet takaavat sen, että vinyyli sopii lähes kaikenlaisiin kohteisiin.

Ota yhteyttä toimitilaasi liittyvissä asiassa