Sonell Oy on yksi Oulun johtavia perheasuntojen rakentajia, joka toteuttaa asiakkailleen ainutlaatuisia ja yksilöllisiä koteja. Parkettiliike Säkkinen ja Sonell ovat tehneet yhteistyötä pitkään, jo yli kymmenen vuoden ajan. Parkettiliike Säkkinen palvelee Sonellin asiakkaita laadukkaasti korkealla palvelutasolla.

 

Sonell aloitti toimintansa vuonna 1996 ja tuottaa tällä hetkellä pääasiassa rivi-, pari- ja erillistaloja Oulun alueelle. Rakentaminen on asunto-osakeyhtiömuotoista, mutta silti hyvin asiakaslähtöistä.


– Olen ollut itse rakentamisessa mukana vuodesta 2003 alkaen, ja aivan alusta asti Parkettiliike Säkkinen on ollut  avainkumppanimme parketti- ja lattia-asioissa, kertoo Sonellin toimitusjohtaja Harri Majala.

 

Yhteistyökumppanin valinnassa laatu ratkaisee

Sonellin ja Parkettiliike Säkkisen yhteistyö on syventynyt ja kehittynyt vuosien saatossa. Yhteistyökumppanien valinnassa Sonellille on tärkeää ennen kaikkea laatu. Rakennusliike haluaa tarjota asiakkailleen hyvin laajan määrän erilaisia lattiavaihtoehtoja, joista valita. Parkettiliike Säkkinen huomioi asiakkaiden toiveet ja mahdolliset muutokset.

– Meille oululaisena ja paikallisena rakentajana on tärkeätä se, että käytämme mahdollisimman paljon paikallisia toimijoita ja työntekijöitä. Näissä asioissa Parkettiliike vastaa meidän tarpeisiimme täydellisesti.

– Jos Parkettiliike Säkkistä pitäisi kuvailla muutamalla sanalla, niin sanoisin, että he ovat osa meidän yritystämme. En pidä suurta eroa heidän työntekijöidensä ja meidän omien työntekijöidemme välillä. Niin suuri osa he meidän päivittäistä toimintaamme ovat, Majala sanoo.

Laaja ja monipuolinen valikoima tarjoaa asiakkaalle valinnanvaraa

Lattiaa valitessa Sonellin asiakkaat menevät Parkettiliike Säkkisen myymälään ja valitsevat siellä haluamansa lattian. Samassa yhteydessä valitaan myös sopiva listoitus sekä kynnykset. Majalan mukaan Parkettiliike Säkkisen valikoima on hyvin laaja ja
monipuolinen. Valintoja tehdessä tärkeää on korkea palvelutaso, jotta asiakas tuntee olonsa turvalliseksi ja kokee saavansa alan parasta palvelua.


– Kun sekä asennus että materiaalit tulevat samasta paikasta, voimme olla luottavaisin mielin, että kaikki menee varmasti hyvin alusta loppuun saakka, Majala painottaa.


– Minä rakentajana luotan täysin siihen, että Parkettiliike Säkkinen tarjoaa asiakkaillemme juuri sellaisen vaihtoehdon, joka hinta-laatusuhteeltaan vastaa heidän toiveitaan ja kestää ajan kulutusta.

Ensiluokkaista asiakaspalvelua

Sonellin saama asiakaspalaute Parkettiliike Säkkisen toimintaan liittyen on Majalan mukaan ollut lähes aina ensiluokkaista. Reklamaatioita on tullut erittäin harvoin, ja silloin Parkettiliike Säkkisen vasteaika ja reaktiokyky ovat Majalan mielestä olleet erinomaisia. Kaikki asiakkaat ovat olleet hyvin tyytyväisiä.

– Konkreettisimmat hyödyt Parkettiliike Säkkisen käyttämisestä tulevat heidän loistavasta ja laadukkaasta asiakaspalvelustaan, joka resonoi positiivisesti meidän omaan brändiimme. Käytännön tasolla työnjohto antaa usein kiitosta heidän joustavasta ja erittäin tehokkaasta toiminnastaan.


– Jos minulta kysyttäisiin, että suosittelenko Parkettiliike Säkkistä muille alalla toimijoille tai yksityisille henkilöille, niin ehdottomasti suosittelin. Tietenkin näin rakentajana, kun ollaan kilpaillussa markkinassa, ei hyvää yhteistyökumppania haluaisi suositella kilpailijoille. Mutta kuka tahansa, joka heidät valitsee, ei tule pettymään, Majala summaa.